MT-10 (2024)

21 646,14 €
Kokonaishinta sisältää myyntihinnan ja autoveron. Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 302 €/kk
Hae rahoitusta
MT-10 on viritetty tuottamaan huikea vääntövoima ja innostava ajoelämys; MT-10 onkin tehokkain kaikista Yamahan Hyper Naked -pyöristä. Nykyaikaisinta moottori- ja runkoteknologiaa hyödyntävä MT-10-pyörä perustuu huipputehokkaaseen R1-ratapyörään tarjoillen äärimmäistä voimaa, ketteryyttä ja vauhdin hurmaa.
SKU
2024-MT10
action-image

The Darkest Energy

Kun Yamaha lanseerasi ensimmäisen MT Hyper Naked -mallin (MT-09) vuosikymmen sitten, muutti se moottoripyörämaailmaa pysyvästi. MT-mallien painopisteet ovat moottorin tehokas vääntövoima, ketteryys ja erinomainen ajotuntuma. Tuloksena on nykyaikaisia katupyöriä, jotka tarjoavat innostavia ajoelämyksiä niin kadulla kuin maantiellä.

MT-malliston lippulaiva todella kerää katseita - huomio kiinnittyy muun muassa kompaktiin ajovaloon ja näyttävään polttoainesäiliöön korostaen MT-10-pyörän pelkistetyn mekaanista tyylikkyyttä. MT-10:n 998-kuutioisen crossplane-moottorin tunnusomainen, matalanäreä käyntiääni on uuden AAG-ilmanoton ansiosta entistäkin äreämpi.

Kevyen Deltabox-rungon piilevä salaisuus on pitkälle kehitetty elektronisten ajoavustimien kokonaisuus, jonka tarkoituksena on tuottaa huipputason hallittavuus. Säädettävien huipputekniikkaan perustuvien rengaspitoa, keulimista, moottorijarrutusta ja jarrutusta ohjaavien järjestelmien ansiosta MT-10-pyöräsi käyttäytyy juuri haluamallasi tavalla.

4,2 tuuman TFT-mittari ajotilan Ride Mode -valinnalla
Uusi 4,2 tuuman TFT-värinäyttö antaa selkeän yleiskuvan kaikista tiedoista, joita tarvitset ajaessasi. Ohjaustangon oikean puolen valikkokytkimellä voit siirtyä nopeasti näyttösivulta toiselle ja tangon vasemman puolen Tila/Valinta (Mode/Select) -kytkimellä voit muuttaa yksitellen elektronisten ajoavustimien asetuksia tai vaihtaa kaikki asetukset kerralla käyttämällä neljään tilaan vaikuttavaa YRC-toimintoa.

MT-10-pyörässä on R1-mallista peräisin oleva kehittynyt jarrujärjestelmä, eli edessä on kaksi kelluvaa 320 millimetrin jarrulevyä ja nelimäntäiset radiaalisesti asennetut jarrusatulat. Etujarrun radiaalinen Brembo-pääsylinteri tarkentaa tuntumaa ja hallittavuutta entisestään ja pyörän pysähtymiskyky on erityisen vakuuttava.
MT-10-pyörässä on R1-mallista peräisin oleva kehittynyt jarrujärjestelmä, eli edessä on kaksi kelluvaa 320 millimetrin jarrulevyä ja nelimäntäiset radiaalisesti asennetut jarrusatulat. Etujarrun radiaalinen Brembo-pääsylinteri tarkentaa tuntumaa ja hallittavuutta entisestään ja pyörän pysähtymiskyky on erityisen vakuuttava.

Vakionopeuden säädin tekee matka-ajosta rennompaa. Se on käytettävissä yli 50 km/h nopeuksissa. Tällöin ei myöskään ole pelkoa nopeusrajoitusten tahattomasta ylityksestä.
YVSL-nopeusrajoitin
Huonoissa sääolosuhteissa tai haastavalla ja mutkaisella tiellä on usein aihetta kytkeä päälle ja asettaa ajonopeuden rajoitin. Tämä on mahdollista MT-10:n muuttuvan YVSL-nopeudenrajoittimen avulla. Kuljettaja voi valita halutun suurimman ajonopeuden ja asettaa sen Mode/Select-kytkimellä. Tällöin ei myöskään ole pelkoa tahattomista nopeusrajoitusten ylityksistä.
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen, Nestejäähdytetty, 4-sylinterinen, DOHC
Sylinterin tilavuus998 cc
Sylinterin mitat79,0 × 50,9 mm
Puristussuhde12.0:1
Maksimiteho122,0 kW (165,9 hv) @ 11 500 r/min
Maksimivääntö112,0 Nm (11,4 kg-m) @ 9 000 r/min
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
Vaihteistojärjestelmähammasrattaat, 6-vaihteinen
VoimansiirtoKetju
Polttoaineen kulutus6,83 l / 100 km
CO2 emission159 g/km
KaasutinElektroninen suorasuihkutus
RunkoTimantin muotoinen
Caster-kulma24º
Jättö102 mm
EtujousitusjärjestelmäTeleskooppihaarukka
Takajousitusjärjestelmälinkkujousitus, Keinuhaarukka
Etujoustovara120 mm
Takajoustovara120 mm
EtujarruHydrauliset levyjarrut Ø 320mm
TakajarruHydraulinen levyjarru Ø 220mm
Eturengas120/70ZR17M/C (58 W), tubeless
Takarengas190/55ZR17M/C (75 W), tubeless
Kokonaispituus2 100 mm
Kokonaisleveys800 mm
Kokonaiskorkeus1 165 mm
Istuimen korkeus835 mm
Akseliväli1 405 mm
Maavara135 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 212 kg
Polttoainesäiliön tilavuus17 l
Öljysäiliön tilavuus4,90 l

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center